Antwerp FC

Tickets Antwerp FC

De Belgische voetbalclub Antwerp FC die uitkomt in de Jupiler Pro League speelt zijn thuiswedstrijden op de Bosuil. The Great Old, zoals de bijnaam luidt, zijn de afgelopen seizoenen (weer) uitgegroeid tot een topclub in Belgie. Hierdoor is Antwerp FC momenteel een van de populairste clubs van Belgie.

Bekijk hieronder het aanbod losse tickets, of plaats je aanvraag!

Antwerp FC

Unieke Antwerp FC tickets

Antwerp FC speelt haar thuiswedstrijden altijd in het mooie rood en wit en heeft als thuisbasis stadion “de Bosuil”, dat op termijn plaats moet gaan bieden aan 24.000 fans. Antwerp FC heeft de laatste jaren met namen als Mark van Bommel en Marc Overmars natuurlijk een Nederlands tintje gekregen. Wil jij ook een wedstrijd van Antwerp FC bijwonen?

Bekijk hierboven ons aanbod en bestel snel je tickets voor Antwerp FC.

Voetbalwedstrijd Antwerp FC bijwonen

Wil je ook een wedstrijd van Antwerp FC meemaken? Op een steenworp afstand van de Nederlandse grens kun je al genieten van de geweldige Belgische sfeer (en bieren) in en om het stadion. Wacht dus niet langer en boek je tickets voor Antwerp FC bij Sparenti.

Bekijk hierboven ons aanbod of plaats je aanvraag.

Bekijk het aanbod

Antwerp FC een belevenis op zichzelf

Een thuiswedstrijd van Antwerp FC is een absolute aanrader. Met de fanatieke Antwerp supporters, is het ruim voor de wedstrijd al gezellig rondom het stadion. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je de gehele beleving mee maak. De sfeer in het stadion moet je zelf maar ervaren! Boek nu je tickets bij Sparenti.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier