TOTO Dutch Masters

Tickets TOTO Dutch Masters

De Dutch Darts Masters is back! Na geweldige editie afgelopen jaar in de Maaspoort komen op 24 en 25 januari 2025 weer 16 darttoppers samen in Den Bosch. Het evenement maakt onderdeel uit van het World Series-circuit van de PDC. De andere World Series-toernooien worden in Bahrein, Polen, de Verenigde Staten, Denemarken, Australië en Nieuw-Zeeland gespeeld.

Sorteren

TOTO Dutch Masters

Maaspoort

vr 24 januari 2025, 19:00 uur
ticket geen hotel geen vliegtuig geen trein
Vanaf:
€175,-
Nu boeken

TOTO Dutch Masters

Maaspoort

za 25 januari 2025, 19:00 uur
ticket geen hotel geen vliegtuig geen trein
Vanaf:
€175,-
Aanvragen

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

TOTO Dutch Masters

EERSTE EDITIE TOTO DUTCH DARTS MASTERS

In 2022 werd het toernooi voor het eerst gehouden en wij zijn als TOTO voor het eerst de hoofdsponsor van het toernooi. Zin an! Tijdens de eerste editie was niet de Maaspoort, maar de Ziggo Dome de plek waar de wedstrijden werden gespeeld. De finale werd destijds gewonnen voor de Belg Dimitri van den Bergh, die in de eindstrijd onze eigen Dirk van Duijvenbode klopte. Krijgen we dit keer wel een Nederlandse winnaar?

DEELNEMERS TOTO DUTCH DARTS MASTERS 2025

Yes, natuurlijk komen de beste darters van de wereld in actie tijdens de TOTO Dutch Darts Masters. Het deelnemersveld bestaat uit zestien deelnemers, waarvan acht PDC-toppers en acht regionale spelers. Maar liefst acht Nederlanders verschijnen aan de start met uiteraard is Michael van Gerwen. De Groene Sloopkogel woont op slechts tien minuten rijden van de Maaspoort en kan het toernooi daarom niet aan zich voorbij laten gaan. Dit is de line up van het overige deelnemersveld:

Bekijk het aanbod

Line Up

Danny Noppert Dirk van Duijvenbode Vincent van der Voort Gian van Veen Raymond van Barneveld Jermaine Wattimena Kevin Doets Dimitri van den Bergh Luke Humphries Michael Smith Gerwyn Price Rob Cross Peter Wright Nathan Aspinall

Programma 2025

PROGRAMMA

Op 24 en 25 januari 2025 keren we dus terug met de TOTO Dutch Darts Masters. Jij wilt natuurlijk weten wanneer je de tv moet aanzetten. Dit is het voorlopige speelschema:

Vrijdag 24 januari

  • Eerste ronde (best of 11 legs)

Zaterdag 25 januari

  • Kwartfinales (best of 15 legs)
  • Halve Finales (best of 15 legs)
  • Finale (best of 15 legs)

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact