Champions League

Voetbalreizen Champions League

testest

Er zijn geen wedstrijden gevonden

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

World Darts Championship

PDC Darts tickets

Het World Darts Championship is het grootste toernooi ter wereld waarbij gedurende half december tot begin januari er wordt gestreden voor het Wereld Kampioenschap. Wil jij Michael Smit of Michael van Gerwen aanmoedigen? Sparenti biedt hiervoor geweldige arrangementen aan inclusief tribune of tafelkaarten.

Een unieke beleving in Ally Pally

Voor het WK Darts geldt dat de tickets enkel afgenomen kunnen worden inclusief minimaal 1 hotelovernachting. Daarnaast zijn de arrangementen uit te breiden met eventueel extra overnachtingen, vervoer & eventueel een voetbalwedstrijd. Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk het aanbod

Onze World Championship Darts tickets

Voor het WK Darts in Londen hebben we prachtige vloerkaarten (table seats) beschikbaar. Hier bieden wij de mogelijkheid om met al je vrienden aan een tafel in de zaal kan plaats te nemen en te genieten van toppers als Michael van Gerwen, Gary Anderson en Rob Cross.

Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Wil jij met jouw vriendengroep een ultieme ervaring? Ga dan in december of januari naar Londen en bezoek het WK darts op het magische Ally Pally. Gedurende het WK wordt er vaak zowel een middag als een avondsessie gespeeld.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact