Athletic de Bilbao

Voetbalreizen Athletic de Bilbao

Sparenti biedt complete voetbalreizen Athletic de Bilbao aan. Athletic de Bilbao speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe San Mamés dit stadion biedt maar liefst plaats voor 53.332 toeschouwers. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Bilbao, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Athletic de Bilbao. Wij bieden voor de thuiswedstrijden van Athletic de Bilbao voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Er zijn geen wedstrijden gevonden

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

Athletic de Bilbao

Hoe boek in een voetbalreis naar Athletic de Bilbao?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Athletic de Bilbao arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Athletic de Bilbao helemaal naar wens samenstellen. Ook de een topwedstrijd tegen Real Madrid of FC Barcelona is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Athletic de Bilbao waarbij jullie zelf kunnen aangeven of jullie bijvoorbeeld een ochtend/middag of avondvlucht wensen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis Athletic de Bilbao.

Hoe boek ik een voetbalreis naar Athletic de Bilbao?

Een voetbalwedstrijd op het gloednieuwe San Mamés is zeker een aanrader. De combinatie van een geweldige stad met lekker eten en drinken en voetbal maakt deze voetbalreis nog unieker. In het bovenstaande speelschema, kun je alle speeldata vinden. Vraag nu jouw offerte op maat aan voor je voetbalreis naar Athletic de Bilbao.

Goedkope voetbalreizen Athletic de Bilbao

Sparenti is de goedkoopste aanbieder van voetbalreizen naar Athletic de Bilbao. Doordat wij rechtstreeks alles in kunnen boeken bij de clubs, afspraken hebben met verschillende hotelketens en veelal vaste plaatsen hebben op diverse vluchten, kunnen wij zeer goedkope voetbalreizen Atletico Madrid aanbieden. Zijn jullie niet gebonden aan een bepaald weekend? Dit zorgt ervoor dat we een nog scherpere prijs kunnen wegzetten! Wij bieden niet enkel voor de La Liga voetbalreizen aan, maar ook voor de thuiswedstrijden van Athletic de Bilbao in de beker en Champions League

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier