Borussia Dortmund

Tickets Borussia Dortmund

Borussia Dortmund staat al sinds jaar en dag bekend om de fanatieke aanhang die vanaf “Die Gelbe Wand” de club naar eeuwige roem probeert te schreeuwen. Losse tickets Borussia Dortmund zijn zeer populair en als grootste uitdager van Bayern München snakt de club naar nieuwe successen! Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Duitsland, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Borussia Dortmund.

Bekijk snel ons aanbod tickets Borussia Dortmund of plaats je aanvraag.

Sorteren

Er zijn geen wedstrijden gevonden

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

Borussia Dortmund

Unieke Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund is al jaren een van de populairste clubs van Duitsland en misschien wel van de wereld. In het verleden boekten ze vele Europese successen met als absolute hoogtepunt de Champions League overwinning in het seizoen 96/97. Daarnaast is het Signal Iduna Park een absolute must voor iedere voetballiefhebber, met als hoogtepunt natuurlijk “die Gelbe Wand”. Losse voetbaltickets Borussia Dortmund zijn momenteel zeer geliefd vanwege de geweldige sfeer en het gegarandeerde topvoetbal. Gaat het ze dit jaar lukken om weer mee te strijden om de prijzen? Bekijk hierboven het complete aanbod losse voetbaltickets Borussia Dortmund of plaats je aanvraag

Voetbalwedstrijd van Borussia Dortmund bijwonen

Wilt u ook Duits topvoetbal beleven bij Borussia Dortmund? Denk bijvoorbeeld aan de derby tegen Gladbach of Leverkussen in het Signal Iduna Park. Of wilt u een topwedstrijd tegen Bayern München meemaken? Sparenti maakt dit mogelijk! Wij bieden verschillende losse Borussia Dortmund tickets of complete voetbalreizen aan voor de wedstrijden van Borussia Dortmund. Sparenti biedt geweldige tickets aan voor alle thuiswedstrijden van Borussia Dortmund.

Bekijk het aanbod

Borussia Dortmund tickets boek je bij Sparenti

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen en losse tickets naar Borussia Dortmund. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Bundesliga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier