PSG

Tickets PSG

Tickets naar Paris st Germain (PSG) boekt u bij Sparenti! De Franse voetbalclub uit Parijs, die uitkomt op het hoogste niveau in Franrijk, speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Parc des Princes. Het sterrenensemble uit Parijs is de laatste jaren ijzersterk in eigen land, maar lukt het dit jaar ook in Europa?

Losse tickets PSG boek je bij Sparenti!

PSG

Unieke tickets PSG in het Parc des Princes

PSG speelt haar thuiswedstrijden altijd in het rood met blauw en heeft als thuisbasis het Parc des Princes, dat plaats biedt aan ruim 48.000 fans. Ze gaan ook dit jaar weer proberen om de landstitel te veroveren, maar lukt het ze ook met alle sterspelers om zich tot de beste van Europa te kronen? Sparenti heeft unieke tickets PSG beschikbaar. Wij hebben als de meest betrouwbare voetbalaanbieder van Nederland mooie plaatsen op zowel de korte als de lange zijde beschikbaar!

Voetbalwedstrijd van PSG bijwonen

Wil je ook een wedstrijd  van PSG bijwonen in de competitie of de Champions League? Of wil je een topwedstrijd in de Franse beker meemaken? Sparenti maakt dit mogelijk! Wij bieden verschillende losse tickets PSG of complete voetbalreizen aan voor de wedstrijden van Paris st Germain. Bekijk hierboven ons aanbod, of plaats je aanvraag.

Bekijk het aanbod

Zitplaatsen PSG

Bij PSG kunnen wij met onze tickets zitplaatsen naast of bij elkaar garanderen. Dit betekent dat je, wanneer je met twee, drie of vier personen boekt, gegarandeerd naast elkaar zit. Bij boekingen van vijf personen of meer, is dit in de meeste gevallen ook geen probleem. Het kan echter zijn dat je bij een boeking van bijvoorbeeld acht personen, vier om vier komen te zitten. Mocht je met een grotere groep een wedstrijd van PSG willen bijwonen, laat het ons dan weten.

Losse tickets PSG bestellen

Sparenti biedt losse tickets PSG aan op de korte zijde en lange zijde. Daarnaast hebben we luxe VIP  tickets beschikbaar waarbij er vele extra’s zijn inbegrepen. Sparenti heeft als meest betrouwbare aanbieder gegarandeerde plaatsen. Weet je al welke wedstrijd je wil bezoeken? Kiest dan de plaatsen waar je wil zitten en boek je tickets voor PSG. Staat je wedstrijd er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier