Spanje

Voetbalreizen Spanje

Wil jij een heerlijke voetbalreis naar Spanje maken? De mooiste voetbalreizen boek je via Sparenti. We hebben voor jullie de mooiste voetbalreizen beschikbaar naar de diverse clubs in de Primera Divison. Genieten van FC Barcelona? Of toch liever een wedstrijd van Sevilla bijwonen? Combineer het Spaanse voetbal met de traditionele tapa’s en maak van jouw voetbalreis een onvergetelijke trip.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Spanje

Laagdrempelige voetbalreizen Spanje

Altijd al een voetbalreis naar Spanje willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Engeland zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Geniet van de Spaanse cultuur en laat je meeslepen tijdens een van de vele gepassioneerde voetbalgevechten op het veld.

 

Betrouwbare voetbalreizen

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Primera Divison. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden, bekerwedstrijden, Play Off wedstrijden en wedstrijden van het nationale elftal tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Spanje

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Spanje? Twijfel dan niet langer. Wat dacht je van bijvoorbeeld een geheel verzorgde voetbalreis naar el Classico of El Gran Derby in Sevilla? Toch liever een andere wedstrijd? Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag

Een voetbalreis al Stedentrip

Natuurlijk kun je tijdens een voetbalreis naar Spanje meer dingen doen en zien dan enkel een voetbalwedstrijd. Wat dacht je van de combinatie van lekker tapa’s eten aan de Ramblas in Barcelona en daarna wedstrijd in Camp Nou? Of een wedstrijdbezoek aan Valencia en vervolgens lekker naar het strand!

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier