Atletico Madrid

Voetbalreizen Atletico Madrid

Sparenti biedt complete voetbalreizen Atletico Madrid aan. Atletico Madrid speelt haar thuiswedstrijden in het nieuwe Wanda Metropolitano. Dit stadion biedt maar liefst plaats aan meer dan 60.000 toeschouwers. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Madrid, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Atletico Madrid. Wij bieden voor de thuiswedstrijden van Atletico Madrid voetbalreizen aan.

Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Atletico Madrid

Voetbalreizen Atletico Madrid

Atletico Madrid is één van de twee topclubs uit Madrid. Ondanks dat ze regelmatig succesvol zijn, lukt het ze niet om uit de schaduw van de grote rivaal Real Madrid te stappen. Desalniettemin zijn Los Colchoneros in eigen stad dan weer populairder dan het grote Real Madrid. Niet zo gek, want waar Real Madrid echt de club van de elite is, wordt Atletico alom beschouwd als de club van het volk. Wil jij ze live in actie zien? Voetbalreizen Atletico Madrid zijn momenteel zeer geliefd, zeker in combinatie met een citytrip Madrid.

Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Atletico Madrid.

Voetbalreizen Atletico Madrid op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Atletico Madrid arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Atletico Madrid helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Real Madrid of Barcelona behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Atletico Madrid waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Atletico Madrid.

Betrouwbare voetbalreizen Atletico Madrid

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Atletico Madrid. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Wedstrijd bezoeken Atletico

Een voetbalwedstrijd in het nieuwe Wanda Metropolitano is voor iedere voetballiefhebber een belevenis an sich. Ervaar de pure passie op de tribunes en geniet van de sfeer rondom het stadion. Duik na de wedstrijd het centrum in en geniet van de echte Spaanse keuken

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier