Italië

Voetbalreizen Italië

Altijd al eens een wedstrijd in de Serie A willen bezoeken? Bij Sparenti hebben we een uitgebreid aanbod voetbalreizen naar de Serie A. Of het nu gaat om een wedstrijd van een van de (vele) topclubs, of toch liever een voetbalreis naar een wat kleinere club? Geen probleem. bij Sparenti hebben we voor ieder wat wils. Combineer bijvoorbeeld een wedstrijd van AC Milan met een bezoek aan de Duomo, of ga voor een bezoek van de Romeinse derby om pure passie te beleven.

Bekijk hieronder ons aanbod

Italie

Laagdrempelige voetbalreizen Italië

Altijd al een voetbalreis naar Italië willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Italië zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Ideaal om een stedentrip te combineren met een wedstrijd. Ook in de vakantieperiode zijn de Italiaanse clubs erg populair voor een bezoekje. Bekijk hierboven ons aanbod

Betrouwbare voetbalreizen Italië

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Serie A. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden, bekerwedstrijden, Play Off wedstrijden en wedstrijden van het nationale elftal tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Italië

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Italië? Twijfel dan niet langer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Milanese derby in het overweldigende San Siro, of de Romeinse Derby die qua intensiteit nooit teleur zal stellen. Toch liever een andere wedstrijd? Geen probleem, we horen het graag.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier