Duitsland

Voetbalreizen Duitsland

Altijd al eens een wedstrijd in de Bundesliga willen bezoeken? Bij Sparenti hebben we een uitgebreid aanbod voetbalreizen naar de Bundesliga. Of het nu gaat om een wedstrijd vlak over de grens bij Borussia Dortmund of Bayer Leverkussen, of toch liever een voetbalreis naar Bayern München, bij Sparenti hebben we voor ieder wat wils.

Bekijk hieronder het aanbod van onze voetbalreizen Duitsland

Duitsland

Laagdrempelige voetbalreizen Duitsland

Altijd al een voetbalreis naar Duitsland willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Duitsland zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Omdat een aantal Duitse clubs zich op een steenworp afstand van de landgrens bevindt, is het ideaal om in het weekend een bezoek te brengen aan een van de vele Duitse clubs.

Betrouwbare voetbalreizen

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Bundesliga. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Bundesliga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Duitsland

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Duitsland? Dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Of het nu gaat om losse tickets of een geheel verzorgde voetbalreis; we gaan graag voor je aan de slag. Borussia Dortmund, Bayer Leverkussen of toch liever naar Bayern München? Laat het ons weten en ervaar topvoetbal op een steenworp afstand.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier