Schalke 04

Tickets Schalke 04

De Duitse voetbalclub Schalke 04 die uitkomt in de 2.Bundesliga speelt zijn thuiswedstrijden in de Veltins Arena. Ondanks dat de club dit seizoen in de 2. Bundesliga acteert, is het stadion wekelijks uitverkocht met ruim 60.000 toeschouwers. Toch bieden wij de mogelijkheid om live bij een wedstrijd van Schalke 04 aanwezig te zijn.

Bekijk hieronder het aanbod losse tickets, of plaats je aanvraag!

Schalke 04

Unieke Schalke 04 tickets

Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden altijd in het mooie blauw wit en heeft als thuisbasis de Veltins Arena, dat plaats biedt aan meer dan 60.000 fans. Schalke 04 kent een rijke geschiedenis van topvoetballers waarvan Youri Mulder en Raúl González Blanco, de oud vedette van Real Madrid, misschien wel de bekendste zijn. Bekijk hierboven ons aanbod en bestel snel je tickets voor Schalke 04.

Voetbalwedstrijd Schalke 04 bijwonen

Wil je ook een wedstrijd van Schalke 04 meemaken? Op een steenworp afstand van de Nederlandse grens kun je al genieten van de geweldige Duitse sfeer in en om het stadion. Wacht dus niet langer en boek je tickets voor Schalke 04 bij Sparenti.

Bekijk hierboven ons aanbod of plaats je aanvraag.

Bekijk het aanbod

Schalke 04 een belevenis op zichzelf

Een thuiswedstrijd van Schalke 04 is een absolute aanrader. Met ruim 60.000 uitzinnige Schalke supporters, is het ruim voor de wedstrijd al gezellig rondom het stadion. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je de gehele beleving mee maak. De sfeer in het stadion moet je zelf maar ervaren! Boek nu je tickets bij Sparenti.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier