Everton

Tickets Everton

Everton tickets boek je bij Sparenti! De Engelse voetbalclub uit Liverpool die uitkomt in de Premier League speelt al jaren op het hoogste niveau in de Premier Club. Afgelopen jaren was het voor Everton vooral overleven in de Premier League, al zijn de verwachtingen altijd hooggespannen. Op het iconische Goodison Park ervaar je de traditionele Engelse voetbalsfeer, tijdens een van de vele topwedstrijden in de Premier League. Opgericht in 1878 kent Everton een rijke geschiedenis, die ze graag een vervolg willen geven!

Sparenti heeft voor alle thuiswedstrijden van Everton tickets beschikbaar. Bekijk hieronder de mogelijkheden, of plaats je aanvraag.

Everton

Voetbalwedstrijd van Everton bijwonen

Wil je graag een voetbalwedstrijd van Everton bezoeken? Boek dan nu je Everton tickets via onze website. Er zijn verschillende zitplaatsen waar uit gekozen kan worden. Voor de thuiswedstrijden van Everton hebben wij mooie losse tickets beschikbaar op de korte zijde en op de lange zijde (Main Stand). Dit betreffen prachtige plekken met een zeer mooi zicht!

Tickets Everton kopen

Sparenti biedt officiële tickets voor de thuiswedstrijden van Everton. We hebben verschillende tickets Everton beschikbaar. Wanneer je weet welke wedstrijd je zou willen bezoeken en welke je plaatsen je zou willen afnemen, laat het ons dan weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Ook VIP tickets (Peoples Club) behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Bij Everton kunnen we alle zitplaatsen naast/ bij elkaar garanderen. Dit betekent dat wanneer je met 2, 3 of 4 personen boekt, je gegarandeerd naast elkaar komt te zitten. Bij boekingen van 5 personen of meer, is dit in de meeste gevallen ook nog steeds mogelijk. Wel kan het zo zijn dat je bij een boeking van bijvoorbeeld 8 personen, 4 om 4 komen te zitten. Mocht je vragen hebben over tickets voor Everton, neem dan contact met ons op.

Stadiontour Everton

Naast een wedstrijdbezoek aan Everton, kun je natuurlijk ook een stadiontour boeken. Zo krijg je een kijkje achter de schermen op Goodison Park en krijg je de volledige Everton beleving mee. Ook hiervoor bieden we bij Sparenti tickets aan. Laat het ons weten en we komen bij je terug met de mogelijkheden.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier