Schotland

Voetbalreizen Schotland

Bij een voetbalreis naar Schotland denk je waarschijnlijk gelijk aan twee voetbalclubs: Celtic & Glasgow Rangers. Deze 2 eeuwige rivalen maken al jaren samen de dienst uit, maar een wedstrijd van 1 van de 2 grootmachten in het Schotse voetbal verveelt nooit! Wil jij een wedstrijd van Celtic of Rangers bijwonen, of misschien wel The Old Firm?

Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Engeland

Laagdrempelige voetbalreizen Schotland

Altijd al een voetbalreis naar Schotland willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Schotland zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Combineer een bezoek aan een Schotse wedstrijd bijvoorbeeld met een citytrip naar Glasgow of Edinburgh en laat je verrassen door de Schotse gastvrijheid

Betrouwbare voetbalreizen Schotland

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Schotse Premiership. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Schotse Premiership wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden, bekerwedstrijden, Play Off wedstrijden en wedstrijden van het nationale elftal tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Schotland

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Schotland? Twijfel dan niet langer. Denk bijvoorbeeld aan The Old Firm in het overweldigende Celtic Park, of een wedstrijd van Rangers op Ibrox, die qua intensiteit nooit teleur zal stellen. Toch liever een andere wedstrijd? Geen probleem, we horen het graag.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier