Newcastle United

Tickets Newcastle United

Of je nu Newcastle United tickets of complete voetbalreizen naar Newcastle United wilt boeken, bij Sparenti zit je altijd goed! Newcastle United, ook wel ‘The Magpies’ genoemd, zijn sinds de Saoedische overname, doorgegroeid tot een serieuze uitdager van de traditionele topclubs. Newcastle United speelt haar thuiswedstrijden al sinds jaar en dag op St. James’ Park Stadium in Newcastle. Dit stadion biedt plaats aan ruim 52.000 toeschouwers.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor losse tickets, of plaats je aanvraag.

Manchester United

Newcastle United tickets boek je bij Sparenti

Bij Sparenti boek je eenvoudig voetbaltickets naar Newcastle United voor schitterende wedstrijden tegen Liverpool FC, Chelsea FC of andere mooie affiches. Newcastle United FC is opgericht in 1878 en heeft mooie successen gekend in het verleden. Tickets naar een thuiswedstrijd van Newcastle United boek je bij Sparenti. Ook met betrekking tot de zitplaatsen hebben we diverse mogelijkheden.

Tickets inclusief verblijf voor Newcastle United

Onze arrangementen bestaan uit een los ticket voor een wedstrijd of een ticket inclusief hotel. Boek je een wedstrijd met hotel? Dan zorgen wij ervoor dat je altijd in een hotel in het centrum van Newcastle zit. Bij een aantal arrangementen is het mogelijk om vervoer bij te boeken. Laat ons weten welke wedstrijd je graag zou willen bezoeken en kies daarna eenvoudig voor tickets op de korte of lange zijde. Ook VIP tickets behoren tot de mogelijkheden.

Zitplaatsen in het St. James’ Park Stadium

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar kunnen worden geboekt. Voor drie tot vier personen lukt het in de meeste gevallen (99%) ook om iedereen naast elkaar te laten zitten. Voor grotere groepen kunt je het beste contact met ons opnemen.

Ervaar de wedstrijd van Newcastle United als VIP

Het is een aanrader om een wedstrijd van ‘The Magpies’ in het schitterende St. James’ Park Stadium te bezoeken. Maak als VIP een onvergetelijke voetbalreis naar Newcastle United, waarbij u vanuit een toplocatie in het stadion kunt genieten van een spectaculaire wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier