Overige sporten

Tickets Overige sporten

Naast voetballiefhebber ook een liefhebber van andere sporten? Of juist helemaal geen voetballiefhebber? Bij Sparenti hebben we ook voor diverse andere sporten tickets en arrangementen beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het world championship Darts in Ally Pally, of een bezoek aan de formule 1 van Zandvoort?

Bekijk hier ons aanbod overige sporten

Overige sporten

Formule 1 bezoeken

Met alle successen van Max Verstappen is de Formule 1 momenteel ongekend populair. Ben jij op zoek Formule 1 tickets? Bij Sparenti hebben we diverse mogelijkheden om de diverse grand prix te bezoeken. Of het nu gaat om alleen tickets of complete arrangementen; bij Sparenti denken we graag met je mee.

Bekijk hierboven ons aanbod, of neem vrijblijvend contact met ons op

 

Bekijk het aanbod

WK Darts Ally Pally

Altijd al eens de WK Darts in Ally Pally willen bezoeken? Gedurende 3 weken in december en begin januari wordt Alexandra Palace in Londen omgedoopt tot een waar carnavaleske locatie, waarbij de beste darters ter wereld strijden om de felbegeerde wereldtitel. Ook jij kunt er bij zijn. Met Sparenti bieden we diverse mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod darts of informeer naar de mogelijkheden

Bekijk het aanbod

Betrouwbare sportreizen

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van sportreizen binnen en buitenland. Door directe contacten met de clubs, bonden, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de getoonde mogelijkheden, hebben we ook nog diverse andere opties. Stel je vraag en we denken graag met je mee

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier