& Darts

Voetbalreizen & Darts

Naast het vertrouwde voetbalaanbod van Sparenti, bieden wij vanaf dit seizoen ook geweldige dartkaarten aan. Een prachtige gelegenheid om je voetbalweekend nog meer glans te geven. Bijvoorbeeld tijdens het WK Darts in Ally Pally of de Premier League in Ahoy. Voor het William Hill World Darts (PDC) biedt Sparenti twee soorten arrangementen aan. Tafel of tribunekaarten inclusief hotelovernachting in Londen centrum *** of de combinatie met een voetbalwedstrijd!

Er zijn geen wedstrijden gevonden

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

World Darts Championship

PDC Darts tickets

Het World Darts Championship is het grootste toernooi ter wereld waarbij gedurende half december tot begin januari er wordt gestreden voor het Wereld Kampioenschap. Wil jij Michael Smit of Michael van Gerwen aanmoedigen? Sparenti biedt hiervoor geweldige arrangementen aan inclusief tribune of tafelkaarten.

Een unieke beleving in Ally Pally

Voor het WK Darts geldt dat de tickets enkel afgenomen kunnen worden inclusief minimaal 1 hotelovernachting. Daarnaast zijn de arrangementen uit te breiden met eventueel extra overnachtingen, vervoer & eventueel een voetbalwedstrijd. Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk het aanbod

Onze World Championship Darts tickets

Voor het WK Darts in Londen hebben we prachtige vloerkaarten (table seats) beschikbaar. Hier bieden wij de mogelijkheid om met al je vrienden aan een tafel in de zaal kan plaats te nemen en te genieten van toppers als Michael van Gerwen, Gary Anderson en Rob Cross.

Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Wil jij met jouw vriendengroep een ultieme ervaring? Ga dan in december of januari naar Londen en bezoek het WK darts op het magische Ally Pally. Gedurende het WK wordt er vaak zowel een middag als een avondsessie gespeeld.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier