Manchester City

Tickets Manchester City

Tickets Manchester City of een complete voetbalreis naar Manchester City boekt u bij Sparenti! De Engelse voetbalclub uit Manchester, ook wel ‘The Citizens’ genoemd, komen uit in de Premier League en staan inmiddels bekend om het flitsende voetbal. Met de aanvallende power die ze in het team hebben, zorgen ‘The Citizens’ voor de mooiste acties en doelpunten tijdens de wedstrijden. Met wedstrijden als de Manchester-derby en tegenstanders als Chelsea FC en Liverpool FC op het programma, is er voor de voetballiefhebber weer genoeg te beleven in het Etihad Stadium.

Bekijk hieronder het aanbod losse tickets, of plaats je aanvraag.

Liverpool

Voetbalwedstrijd van Manchester City bijwonen

Zoekt u tickets om de Manchester-derby bij te wonen of voor een andere wedstrijd van Manchester City? Sparenti maakt dit mogelijk! Bij ons is het namelijk mogelijk om Manchester City tickets te kopen tegen scherpe prijzen! Er zijn verschillende tickets waar u uit kunt kiezen. Voor de thuiswedstrijden van Manchester City in het Etihad Stadium hebben wij tickets beschikbaar op zowel de lange als de korte zijde. Dit betreffen officiële tickets met een zeer mooi zicht! Daarnaast hebben wij nog andere tickets op goede plaatsen beschikbaar zoals VIP of lounge-tickets. Dit betreffen luxe zitplaatsen op de lange zijde inclusief programmaboekje.

Manchester City vermaakt!

Manchester City FC speelt haar thuiswedstrijden altijd in het lichtblauw met wit en heeft als thuisbasis het Etihad Stadium. De afgelopen jaren heeft Manchester City een heuse prijzenjacht ontwikkeld met voorlopig de winst van de Champions League als absoluut hoogtepunt. Manchester City FC is opgericht in 1892 en kent een rijke geschiedenis. Ze spelen onder andere in de Premier League, EFL-cup en in de FA-cup. In 2012 werd Manchester City na een knotsgekke slotfase tegen Queens Park Rangers na 44 jaar weer kampioen van Engeland en sindsdien strijden ze ieder jaar mee om de titel. Daarnaast hebben wij ook tickets beschikbaar voor de wedstrijden van Manchester City in de Europese competities.

Zitplaatsen bij Manchester City

Wanneer u tickets Manchester City boekt voor een wedstrijd naar keuze , garanderen wij dat je naast elkaar kunt zitten. Dit betekent dat als je voor twee, drie of vier personen tickets boekt, je verzekerd bent dat je naast elkaar zit. Wil je tickets kopen voor vijf personen of meer? Dan is dit in de meeste gevallen ook mogelijk. Wel kan het zo zijn dat je bij een boeking van bijvoorbeeld acht personen, vier om vier komen te zitten.

Manchester City tickets

Sparenti biedt Manchester City tickets aan met daarbij verschillende opties. Indien je kiest voor een arrangement, dan zorgen we er altijd voor dat je in een hotel in het centrum van Manchester verblijft. Bij bepaalde arrangementen zijn vliegtickets ook mogelijk. Wanneer je weet welke wedstrijd je wil bezoeken, laat het ons dan weten of boek direct via de site. U heeft de keuze uit de korte of lange zijde. Wilt u iets luxere plaatsen? Bij Sparenti is het ook mogelijk om VIP-tickets voor een wedstrijd van ‘The Citizens’ te boeken.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier