Manchester City

Voetbalreizen Manchester City

Altijd al een wedstrijd van Manchester City willen bezoeken? Bij Sparenti bieden we uiteraard de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Manchester City te maken. Bezoek een wedstrijd in het Etihad Stadium en geniet van absoluut topvoetbal. Laat je verrassen door een van de vele topspelers, geniet van verzorgd voetbal en zing ongegeneerd “Wonderwall” mee van Oasis, de wereldhit uitgebracht door wellicht de grootste Manchester City supporters: de Gallagher broers.

Bekijk hieronder ons aanbod voor de thuiswedstrijden van Manchester City

LIVERPOOL

Voetbalreis Manchester City

Het meest iconische moment in de geschiedenis van Manchester City komt toch echt op naam van Sergio Agüero (of moeten we zeggen Agüerooooo), de Argentijnse spits die Manchester City in de slotseconden van het seizoen 11/12 de landstitel bezorgde, waardoor aartsrivaal Manchester United met lege handen bleef staan. Leuk weetje, Michel Vonk was de eerste Nederlander die namens Manchester City in de Premier League speelde in 1992. Op dat moment waren er in de gehele Premier League 13! buitenlandse spelers actief.

Wil jij Manchester City Live in actie zijn? Bekijk dan hierboven onze voetbalreizen Manchester City

Voetbalreizen Manchester City op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Manchester City arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Manchester City helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Arsenal of de derby tegen Manchester United behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Manchester City waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Manchester City

Betrouwbare voetbalreizen Manchester City

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Manchester City. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

VIP Tickets

Wil je liever als VIP naar de wedstrijd van Manchester City? Laat het ons weten en we bespreken graag met je de diverse mogelijkheden. Ook een diner voorafgaand aan de wedstrijd in het stadion (of in de stad) behoort tot de mogelijkheden.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier