Tottenham Hotspur

Tickets Tottenham Hotspur

Altijd al een wedstrijd van Tottenham Hotspur bij willen wonen? Bij Sparenti bieden we ook losse tickets aan voor Tottenham Hotspur. Bezoek het nieuwe multifunctionele stadion van de “Spurs” en ervaar de complete fanbeleving, waarbij ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Probeer na de wedstrijd overigens niet te verdwalen in de gigantische fanshop in het stadion.

Bekijk hieronder het aanbod voor Tottenham Hotspur of plaats je aanvraag

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur tickets

Sparenti biedt zowel losse Tottenham Hotspur tickets als arrangementen aan. De arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotel. We zorgen dan altijd dat je in het centrum van de stad zit. Bij bepaalde arrangementen kunnen we ook de gehele reis verzorgen. Laat ons weten welke wedstrijd je wil bezoeken en welke plekken je wil zitten en we komen zo snel mogelijk bij je terug met de mogelijkheden. Korte zijde, lange zijde en zelfs VIP Tickets behoren tot de mogelijkheden.

VIP tickets Tottenham Hotspur

Als je VIP tickets besteld heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak volg je de voetbalwedstrijd vanuit vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Met een VIP tickets krijg je exclusieve toegang tot een luxe lounge, waarbij drinken, eten en een programmaboekje zijn inbegrepen.

Zitplaatsen Tottenham Hotspur

Bij Tottenham Hotspur kunnen wij alle zitplaatsen naast/ bij elkaar garanderen. Dit betekent dat wanneer je met 2, 3 of 4 personen boekt, je gegarandeerd naast elkaar komt te zitten. Bij boekingen van 5 personen of meer, is dit in de meeste gevallen ook geen probleem. Het kan echter zijn dat je bij een boeking van bijvoorbeeld 8 personen, 4 om 4 komen te zitten. Mocht je vragen hebben over tickets voor Tottenham Hotspur, laat het ons dan weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier