Frankrijk

Voetbalreizen Frankrijk

Wil je graag een voetbalreis naar de Ligue 1 in Frankrijk maken? Voetbalreizen naar Frankrijk boek je via Sparenti. Zo kun je het sterrenensemble van PSG gemakkelijk aanschouwen in combinatie met een treinreis en overnachting. Ook voor de andere Franse clubs hebben we bij Sparenti mogelijkheden. Laagdrempelig een wedstrijd in Frankrijk bezoeken doe je via Sparenti!

Bekijk hieronder ons aanbod met voetbalreizen Frankrijk

Frankrijk

Laagdrempelige voetbalreizen Frankrijk

Altijd al een voetbalreis naar Frankrijk willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Onze voetbalreizen Frankrijk zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel reis.

Zo is het populaire PSG gemakkelijk per trein (of auto) te bezoeken vanuit Nederland. Ideaal dus op een weekendje Parijs te combineren met een wedstrijdbezoek van PSG. Boek nu je voetbalreis Frankrijk.

Betrouwbare voetbalreizen Frankrijk

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Ligue 1. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de League 1 wedstrijden behoren ook Europese wedstrijden, bekerwedstrijden, Play Off wedstrijden en wedstrijden van het nationale elftal tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Frankrijk

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Frankrijk? Twijfel dan niet langer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige le Classique derby, de immer verhitte strijd tussen PSG en Olympique Marseille. Toch liever een andere wedstrijd? Geen probleem, we horen het graag.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier