Fulham

Tickets Fulham

Fulham tickets bestel je bij Sparenti! De Londense voetbalclub uit Fulham speelt ook dit jaar weer haar wedstrijden in de Premier League. Ze spelen haar thuiswedstrijden op het geweldige en authentieke stadion ‘Craven Cottage’. Ook voor Fulham bieden we voor de thuiswedstrijden losse tickets en complete arrangementen aan. Ook voor de topwedstrijden en een van de vele Londense derby’s hebben we diverse mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod, of plaats je aanvraag.

Fulham

Voetbalwedstrijd van Fulham bijwonen

Een Fulham voetbalwedstrijd bezoeken kan bij Sparenti. Er zijn verschillende wedstrijden waar uit gekozen kan worden. De zitplaatsen van Sparenti bij Fulham bevinden zich op de korte zijde en kunnen los of inclusief hotelovernachting(en) geboekt worden. Naast de tickets op de korte zijde hebben we ook upgrade mogelijkheden naar de lange zijde beschikbaar of naar luxe kaarten. Boek nu je Fulham tickets bij Sparenti.

Tickets Fulham kopen

Sparenti biedt officiële tickets Fulham op zowel de korte als lange zijde aan. De tickets krijgt je voorafgaand per e-mail toegestuurd of kunnen aan het stadion worden afgehaald. Naast losse tickets voor Fulham, bieden we ook arrangementen aan. Onze arrangementen bestaan uit een ticket of een ticket met hotelovernachting. We zorgen dan altijd dat je in een hotel in het centrum van de stad zit. Ook het reisplan kunnen we verder voor je uitwerken en vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een treinreis waarbij je in hartje Londen uitstapt.

Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Bij Fulham kunnen wij alle zitplaatsen naast/ bij elkaar garanderen. Dit betekent dat wanneer je met 2, 3 of 4 personen boekt, je gegarandeerd naast elkaar komt te zitten. Bij boekingen van 5 personen of meer, is dit ook geen enkel probleem. Wel kan het zo zijn dat jullie bij een boeking van bijvoorbeeld 8 personen 4 om 4 komen te zitten. Mocht je vragen hebben over tickets voor Fulham, neem dan contact met ons op

VIP tickets Fulham

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Met VIP Tickets volg je de wedstrijd vaak vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Verder zit hier regelmatig exclusieve toegang tot een lounge bij. Eten, drinken en een programmaboekje zit hier vaak bij inbegrepen.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier