Fulham

Voetbalreizen Fulham

Als oudste Premier League club van Londen, is Fulham een absolute parel om een keer te bezoeken. De club ademt nog echt de sfeer van het authentieke Engelse voetbal en niet in de laatste plaats door het prachtige Craven Cottage, het stadion dat sinds 1896 dienst doet als de thuishaven van Fulham en plaats biedt aan ruim 25.000 toeschouwers.

Altijd al een wedstrijd willen bijwonen van de oudste Londense Premier League club? Bekijk hieronder ons aanbod

Fulham

Voetbalreis Fulham

Liggend in west Londen, is Fulham een van de verborgen parels van de Premier League. De bijnaam “The Cottagers”, verwijzend naar de naam van het stadion Craven Cottage, willen ook dit seizoen weer zo snel mogelijk handhaving in de Premier League veilig stellen.

Wil jij de ultieme Engelse voetbalbeleving meemaken? Bekijk nu het complete aanbod met alle voetbalreizen Fulham.

Voetbalreizen Fulham op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Fulham arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Fulham helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Manchester City of een derby tegen Chelsea behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Fulham waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Fulham

Betrouwbare voetbalreizen Fulham

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Fulham. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier