Portugal

Voetbalreizen Portugal

Op zoek naar een Portugese voetbalreis? Bij Sparenti hebben we een uitgebreid aanbod voetbalreizen naar de Primeira Liga. Of het nu gaat om een wedstrijd van een van de topclubs uit Lissabon, of toch liever een voetbalreis naar een wat kleinere club? Geen probleem. bij Sparenti hebben we voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een thuiswedstrijd van FC Porto? De ideale stad om een prachtige stedentrip te combineren met topvoetbal.

Bekijk hieronder ons aanbod

Portugal

Laagdrempelige voetbalreizen Portugal

Altijd al een voetbalreis naar Portugal willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen Portugal zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Ideaal om een stedentrip te combineren met een wedstrijd. Ook in de vakantieperiode zijn de Portugese clubs erg populair voor een bezoekje. Bekijk hierboven ons aanbod

Betrouwbare Voetbalreizen Portugal

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Primeira Liga. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primeira Liga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden, bekerwedstrijden, Play Off wedstrijden en wedstrijden van het nationale elftal tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Portugal

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar Portugal? Twijfel dan niet langer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige O Clássico, de derby tussen Benfica en Sporting in het immer sfeervolle Estádio da Luz. Vergeet ook een wedstrijd van Porto niet! Toch liever een andere wedstrijd? Geen probleem, we horen het graag.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier