Tottenham Hotspur

Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Altijd al een wedstrijd van Tottenham Hotspur bij willen wonen? Bij Sparenti bieden we complete voetbalreizen aan naar Tottenham Hotspur. Bezoek het nieuwe multifunctionele stadion van de “Spurs” en ervaar de complete fanbeleving, waarbij ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Probeer na de wedstrijd overigens niet te verdwalen in de gigantische fanshop in het stadion.

Bekijk hieronder het aanbod voor Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Voetbalreis Tottenham Hotspur

De wedstrijden van Tottenham Hotspur zijn zeer populair, maar wist je dat je ook een 90 minuten durende skywalk over het stadion heen kunt maken? Of wat dacht je van een potje karten met je vrienden onder de zuidtribune? Vanaf de herfst 2023 kun je (volledig elektrisch overigens) rondjes racen in het stadion, een uniek partnership tussen Tottenham en de Formule 1. Kortom, buiten het veld is de “sky the limit.” Nu de prestaties op het veld nog!

Bekijk hierboven onze voetbalreizen naar Tottenham Hotspur

Voetbalreizen Tottenham Hotspur op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Tottenham Hotspur helemaal naar wens samenstellen. Ook een van de vele Londense derby’s of een topper tegen Liverpool behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Tottenham Hotspur waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Tottenham Hotspur

Betrouwbare voetbalreizen Tottenham Hotspur

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Tottenham Hotspur. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke play-off wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier