Everton

Voetbalreizen Everton

Al jaren staat Everton in de Schaduw van die “andere” grote club uit Liverpool. Desalniettemin is een bezoek aan Everton en Goodison Park een prachtige belevenis. Combineer een bezoek aan Liverpool, met een wedstrijd van Everton of bezoek het Beatles museum en ervaar deze unieke Engelse havenstad.

Bekijk hieronder ons aanbod

EVERTON

Voetbalreis Everton

Een voetbalreis naar Everton is zeer populair onder onze landgenoten. Combineer een citytrip met een bezoek aan een wedstrijd van Everton, of combineer zelfs de stad (en uiteraard een van de voetbalclubs) Manchester met een trip naar Liverpool. Met de vele pubs, fish & chips en natuurlijk de historie van de Beatles is er in deze stad meer dan genoeg te beleven.

Bekijk hierboven ons aanbod voetbalreizen naar Everton

Voetbalreizen Everton op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Everton arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Everton helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Manchester City of de Merseyside derby tegen Liverpool behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Everton waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Everton

Betrouwbare voetbalreizen Everton

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Everton. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier