FC Köln

Voetbalreizen FC Köln

FC Köln, met een hartstochtelijke fanbasis en bekend als ‘Die Geißböcke’, biedt een authentieke voetbalervaring die voetbalreizen naar Keulen onweerstaanbaar maakt. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion, waar de sfeer net zo levendig is als de stad zelf. Laat je meeslepen door de lokale voetbalcultuur en maak een foto met het standbeeld van clubmascotte Hennes.

Combineer je voetbalreis met de historische en culturele rijkdom van Keulen. Voor wie de reis zelf wil regelen maar wel een wedstrijd van FC Köln willen bijwonen: bekijk hier ons aanbod van Tickets FC Köln.

FC Koln

Voetbalreizen FC Köln

Een voetbalreis naar FC Köln is een duik in de passie en traditie van een van de meest geliefde clubs van Duitsland. ‘Die Geißböcke’, beroemd om hun rode en witte tenue, zijn een symbool van Keulse trots en voetbalgeschiedenis. Het RheinEnergieStadion staat bekend om zijn fantastische sfeer en gastvrijheid. Maar een bezoek aan FC Köln is meer dan alleen het voetbal; het is een kans om de levendige stad Keulen te ervaren, met zijn beroemde Dom en bruisende levensstijl.

Voetbalreizen FC Köln op maat

Plan je perfecte voetbalreis naar FC Köln, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu een korte trip plant of een langere vakantie in Keulen, wij staan klaar om je te assisteren. Vanuit Nederland zijn er diverse reisopties om Keulen te bereiken, waaronder directe vluchten en comfortabele treinreizen. Kies uit een brede keuze aan accommodaties, van luxe hotels tot charmante pensions, om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Betrouwbare voetbalreizen 1. FC Köln

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar FC Köln. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Bundesliga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen FC Köln: Ontdek Keulen

Een voetbalreis naar FC Köln is ook een fantastische kans om de historische stad Keulen te ontdekken. Wandel langs de Rijn, bewonder de Keulse Dom en geniet van de lokale bieren en keuken. Met een voetbalreis naar FC Köln combineer je het plezier van topvoetbal met de ontdekking van een van Duitslands meest gastvrije steden.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Wanneer werd 1. FC Köln opgericht?

FC Köln werd opgericht op 13 februari 1948, door de samenvoeging van twee clubs: Kölner Ballspiel-Club 1901 en SpVgg Sülz 07.

Waar speelt 1. FC Köln hun thuiswedstrijden?

FC Köln speelt zijn thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion, gelegen in Keulen, Duitsland. Het RheinEnergieStadion heeft een capaciteit van 50.000 toeschouwers.

Heeft 1. FC Köln grote prijzen gewonnen?

FC Köln heeft enkele belangrijke prijzen gewonnen. Ze hebben de Bundesliga-titel en de DFB-Pokal meerdere keren gewonnen. Hun laatste grote succes was het winnen van de DFB-Pokal in 1983.

Wie is de huidige manager van 1. FC Köln?

De huidige manager van 1. FC Köln is Steffen Baumgart

Wie zijn enkele van de meest beroemde spelers die voor 1. FC Köln hebben gespeeld?

Enkele van de meest beroemde spelers die voor 1. FC Köln hebben gespeeld, zijn Wolfgang Overath, Lukas Podolski, en Toni Schumacher. Deze spelers hebben een significante bijdrage geleverd aan de geschiedenis en het succes van de club.