FC Köln

Voetbalreizen FC Köln

Een wedstrijd van FC Köln, ook wel Die Geißböcke genoemd, is een ideaal moment om je voetbalreis te combineren met een weekendje weg in toch wel een van de meest verrassende steden van Duitsland: Keulen. Vanuit Nederland kun je gemakkelijk met de trein naar Keulen, om vervolgens in de binnenstad alvast sfeer te proeven in een van de vele Duitse bierkelders, om daarna richting stadion te vertrekken. Kortom een absolute aanrader.

Bekijk hieronder onze voetbalreizen naar FC Köln

FC Koln

Voetbalreis FC Köln

Op ongeveer een uurtje rijden vanaf Nederland, vind je het RheinEnergieStadion dat plaats biedt aan 50.000 toeschouwers. Met maar liefst meer dan 110.000 leden, is FC Köln een van de grootste verenigingen van Duitsland. Daarnaast is de combinatie tussen FC Köln en de absolute publiekstrekker, de Keulense Dom, zo succesvol, dat er jaarlijks in de Dom een dienst geworden houdt voor uitzinnige FC Köln supporters, waarbij sjaaltjes, shirts en het clublied niet mogen ontbreken!

Wil jij ook een wedstrijd van FC Köln bijwonen? Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen FC Köln op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van FC Köln arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor FC Köln helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Bayern München of Leipzig is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar FC Köln die verder geheel op maat aan te kleden zijn. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor een voetbalreis naar FC Köln.

Betrouwbare voetbalreizen 1. FC Köln

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar 1. FC Köln. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Bundesliga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier