FC Köln

Tickets FC Köln

Een wedstrijd van FC Köln, ook wel Die Geißböcke genoemd, is een ideaal moment om je voetbalreis te combineren met een weekendje weg in toch wel een van de meest verrassende steden van Duitsland: Keulen. Vanuit Nederland kun je gemakkelijk met de trein naar Keulen, om vervolgens in de binnenstad alvast sfeer te proeven in een van de vele Duitse bierkelders, om daarna richting stadion te vertrekken. Kortom een absolute aanrader. Ook voor FC Köln hebben we losse tickets beschikbaar

Bekijk hieronder onze losse tickets voor FC Köln, of plaats je aanvraag!

FC Koln

Unieke FC Koln tickets

Op ongeveer een uurtje rijden vanaf Nederland, vind je het RheinEnergieStadion dat plaats biedt aan 50.000 toeschouwers. Met maar liefst meer dan 110.000 leden, is FC Köln een van de grootste verenigingen van Duitsland. Daarnaast is de combinatie tussen FC Köln en de absolute publiekstrekker, de Keulense Dom, zo succesvol, dat er jaarlijks in de Dom een dienst geworden houdt voor uitzinnige FC Köln supporters, waarbij sjaaltjes, shirts en het clublied niet mogen ontbreken!

Wil jij ook een wedstrijd van FC Köln bijwonen? Bekijk hierboven ons aanbod voor losse tickets FC Köln

Voetbalwedstrijd van FC Koln bijwonen

Sparenti biedt voor alle thuiswedstrijden van FC Köln tickets aan. Dus ook een topwedstrijd tegen Bayern München of Leipzig behoort tot de mogelijkheden. Ideaal dus, om de top van de Duits Bundesliga in actie te zien, zo vlak om de hoek!

Bekijk de mogelijkheden of plaats je aanvraag!

FC Koln tickets boek je bij Sparenti

Sparenti biedt voor FC Köln tickets aan voor de korte zijde. Mocht je toch liever een voorkeur hebben voor de lange zijde of VIP tickets? Laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden. Bestel dus nu jullie Borussia Mönchengladbach tickets gemakkelijk bij Sparenti.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier