Borussia Dortmund

Voetbalreizen Borussia Dortmund

Borussia Dortmund staat al sinds jaar en dag bekend om de fanatieke aanhang die vanaf “Die Gelbe Wand” de club naar eeuwige roem probeert te schreeuwen. Voetbalreizen Borussia Dortmund zijn een belevenis an sich en als grootste uitdager van Bayern München snakt de club naar nieuwe successen!

Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Duitsland, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Borussia Dortmund. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden voetbalreizen aan. Bekijk snel ons aanbod.

Borussia Dortmund

Voetbalreis Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is al jaren een van de populairste clubs van Duitsland en misschien wel van de wereld. In het verleden boekten ze vele Europese successen met als absolute hoogtepunt de Champions League overwinning in het seizoen 96/97. Daarnaast is het Signal Iduna Park een absolute must voor iedere voetballiefhebber, met als hoogtepunt natuurlijk “die Gelbe Wand”. Voetbalreizen Borussia Dortmund zijn momenteel zeer geliefd vanwege de geweldige sfeer en het gegarandeerde topvoetbal. Gaat het ze dit jaar lukken om weer mee te strijden om de prijzen? Bekijk nu het complete aanbod voetbalreizen Borussia Dortmund.

Voetbalreizen Borussia Dortmund op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Borussia Dortmund arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Borussia Dortmund helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Bayern München of Leipzig is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Borussia Dortmund die verder geheel op maat aan te kleden zijn. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor een voetbalreis naar Borussia Dortmund.

Betrouwbare voetbalreizen Borussia Dortmund

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Borussia Dortmund. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Bundesliga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier