Arsenal

Voetbalreizen Arsenal

Arsenal is al jaren een van de best bezochte voetbalclubs van Engeland, waardoor voetbalreizen Arsenal zeer populair zijn! De club snakt weer naar sportieve successen en hoopt dit seizoen weer om de prijzen mee te kunnen spelen. Bezoek het stadion en vergeet natuurlijk niet jezelf te vereeuwigen bij het standbeeld van Dennis Bergkamp.

Combineer eenvoudig een stedentrip naar Londen met een wedstrijd van Arsenal. Bekijk hieronder de mogelijkheden die Sparenti biedt.

ARSENAL FC

Voetbalreizen Arsenal

Arsenal is één van de topclubs afkomstig uit Londen. Wil jij de spelers van Arsenal van dichtbij kunnen zien en een voetbalreis naar Arsenal maken? Voetbalreizen Arsenal zijn zeer geliefd bij het Nederlandse publiek. Het Emirates stadion biedt maar liefst plaats aan circa 60.000 supporters. Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Arsenal.

Voetbalreizen Arsenal op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Arsenal arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor Arsenal helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Chelsea of Liverpool is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Arsenal waarbij jullie zelf kunnen aangeven hoeveel dagen jullie willen. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Arsenal.

Betrouwbare voetbalreizen Arsenal

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Arsenal. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Aanvullende informatie

Indien je van plan bent een voetbalreis naar Arsenal te maken, zijn er diverse opties om dit te doen. Het makkelijkste is om in te stappen op Rotterdam, Amsterdam of Brussel centraal en met de trein af te reizen naar Londen, zodat je in hartje centrum kunt uitstappen.

Een andere optie is om te vliegen op een van de Londense luchthavens (Stansted, Heathrow, Luton of Southend) en vanuit daar in circa 45-60 minuten met de trein/metro of bus naar het centrum van Londen. Uiteraard kunnen wij ook voorzien in eventuele (alternatieve) transfers naar het centrum. Qua hotels maken wij gebruik van diverse classificaties, zodat ook dit naar wens in te vullen is.

De tickets voor de wedstrijd ontvang je tijdig voorafgaand aan de trip, veelal digitaal. De plekken voor Arsenal bevinden zich op de korte zijde in het Club Level gedeelte. Bij het boeken van een voetbalreis naar Arsenal ontvangt u alle informatie.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier