Napoli

Voetbalreizen Napoli

Napoli is de laatste jaren (weer) uitgegroeid tot een van de populairste clubs van Italië. De club die vooral bekend is vanwege Diego Armando Maradona, speelt haar thuiswedstrijden dan ook in het gelijknamige Stadio Diego Armando Maradona, uiteraard vernoemd naar deze Argentijnse legende die eind jaren 80 en begin jaren 90 furore maakte bij Napoli. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Napels, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Napoli . Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Napoli voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Napoli

Voetbalreizen Napoli

Napoli speelt de laatste jaren weer een serieuze rol van betekenis in het Italiaanse en Europese voetbal. Ook dit jaar zijn ze weer op meerdere fronten actief. Wil jij een wedstrijd van Napoli bijwonen en de stad Napels zelf ontdekken?

Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Napoli.

Hoe boek ik een voetbalreis naar Napoli?

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Napoli arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Napoli helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen AC Milan of Juventus behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Napoli waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Napoli.

Betrouwbare voetbalreizen Napoli

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Napoli. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier