AS Roma

Voetbalreizen AS Roma

AS Roma, met een hartstochtelijke fanbasis en een rijke historie in het Italiaanse voetbal, biedt een onvergetelijke ervaring die voetbalreizen naar Rome zo aantrekkelijk maakt. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico, een arena die bekendstaat om zijn intense sfeer en trouwe supporters. Voel de passie van de ‘Giallorossi’ en leg je bezoek vast met een foto bij de beelden van Roma-iconen zoals Francesco Totti. Combineer je voetbalreis met de eeuwige schoonheid van Rome. 

Voor wie de reis zelf wil regelen maar wel een wedstrijd van AS Roma willen bijwonen: bekijk hier ons aanbod van Tickets AS Roma.

AS ROMA

Voetbalreizen AS Roma

Een voetbalreis naar AS Roma staat garant voor een ervaring vol passie en traditie. ‘I Giallorossi’, beroemd om hun geel-rode tenues, zijn een symbool van Romeinse trots en voetbalcultuur. Het Stadio Olimpico is niet alleen een voetbalstadion, maar ook een historisch monument dat getuige is geweest van legendarische voetbalmomenten. Maar een bezoek aan AS Roma is meer dan alleen het voetbal; het is een kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Rome te ontdekken.

Voetbalreizen AS Roma op maat

Stel je ideale voetbalreis naar AS Roma samen, helemaal naar jouw wensen. Of je nu een korte trip plant of een langere vakantie in Rome, wij helpen je graag met het samenstellen van jouw perfecte reis. Vanuit Nederland zijn er verschillende reisopties om Rome te bereiken, inclusief directe vluchten en treinverbindingen. Kies uit een breed aanbod aan accommodaties, van luxe hotels tot sfeervolle appartementen, om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Betrouwbare voetbalreizen AS Roma

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar AS Roma. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen AS Roma: Ontdek Rome

Een voetbalreis naar AS Roma is ook een uitgelezen kans om de historische stad Rome te verkennen. Bewonder de eeuwenoude monumenten, geniet van de Italiaanse gastronomie en dompel jezelf onder in de rijke historie en cultuur die de stad te bieden heeft. Met een voetbalreis naar AS Roma combineer je het plezier van topvoetbal met de ontdekking van een van de meest betoverende steden ter wereld.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Wanneer werd AS Roma opgericht?

AS Roma werd opgericht op 22 juli 1927.

Waar speelt AS Roma hun thuiswedstrijden?

AS Roma speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico, gelegen in Rome, Italië. Ze delen dit stadion met hun stadsrivalen Lazio Roma. De capaciteit van het Stadio Olimpico is 70.634 toeschouwers.

Heeft AS Roma grote prijzen gewonnen?

AS Roma heeft meerdere belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Serie A-titel en meerdere Coppa Italia-titels. Ze hebben ook de finale van de UEFA Champions League bereikt.

Wie is de huidige manager van AS Roma?

De huidige manager van AS Roma is José Mourinho

Wie zijn enkele van de meest beroemde spelers die voor AS Roma hebben gespeeld?

Enkele van de meest beroemde spelers die voor AS Roma hebben gespeeld, zijn Francesco Totti, Daniele De Rossi, Gabriel Batistuta, en Paulo Roberto Falcão. Deze spelers zijn iconen van de club en hebben een grote invloed gehad op de geschiedenis en het succes van AS Roma.