AS Roma

Voetbalreizen AS Roma

AS Roma is al jaren een van de populairste clubs van Italië. Een bezoek aan de stad Rome is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek van een wedstrijd van AS Roma in Stadio Olimpico. Bij Sparenti bieden we geweldige voetbalreizen AS Roma aan, dus bekijk hieronder de mogelijkheden en geniet van de passionele Romeinse fans die hun club naar de overwinning schreeuwen!

AS ROMA

Voetbalreizen AS Roma

AS Roma is voor veel supporters vooral de club van de Romeinse helden Francesco Totti en Danielle de Rossi, 2 echte clublegendes. Inmiddels zijn zij gestopt en is het aan de nieuwe generatie Romeinen om zich geliefd te maken. De afgelopen jaren speelt AS Roma regelmatig mee om de prijzen in zowel Italie als Europa.

Voetbalreizen AS Roma zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Rome geweldig is om een stedentrip heen te maken. Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen AS Rpma.

Voetbalreizen AS Roma op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van AS Roma arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar AS Roma helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen AC Milan of de derby tegen Lazio behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar AS Roma waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar AS Roma.

Betrouwbare voetbalreizen AS Roma

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar AS Roma. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier