AS Roma

Tickets AS Roma

AS Roma tickets zijn te koop bij Sparenti! Deze beroemde club uit Rome, een vooraanstaande speler in de Serie A, speelt haar thuiswedstrijden in het iconische Stadio Olimpico. Ervaar hoogwaardig voetbal tegen aartsrivalen als Lazio en Juventus. Fans van tactisch en gepassioneerd voetbal zullen volledig opgaan in de ervaring bij “I Giallorossi.”<

Vraag hieronder snel je tickets AS Roma aan! Wil je een compleet verzorgde reis naar AS Roma? Bekijk dan ons aanbod Voetbalreizen AS Roma

Sorteren

AS Roma

Tickets AS Roma

AS Roma, met een rijke historie en fervente supporters, verwelkomt haar tegenstanders in het majestueuze Stadio Olimpico, gelegen in de Italiaanse hoofdstad. Tickets voor Roma zijn erg gewild vanwege de club’s legendarische status en de elektriserende sfeer die de fans teweegbrengen. Het Stadio Olimpico, bekend om zijn indrukwekkende capaciteit en historische betekenis, biedt plaats aan ruim 70.000 toeschouwers, waarmee het een van de meest sfeervolle stadions in Italië is. Een bezoek aan een AS Roma-wedstrijd betekent het ervaren van topvoetbal in een omgeving die zowel historisch als levendig is.

Wedstrijden AS Roma bijwonen

Het bijwonen van een AS Roma-wedstrijd in het Stadio Olimpico is een must voor elke voetbalfan. Het team, bekend om zijn strategische speelstijl en vurige spirit, biedt een opwindend en boeiend voetbalspektakel. Vanaf het moment dat je het stadion binnenstapt, word je meegevoerd in de unieke sfeer, aangewakkerd door de toegewijde ‘Romanisti’. Deze intense beleving, gecombineerd met het fascinerende spel op het veld, maakt een bezoek aan een Roma-wedstrijd zowel sportief als cultureel een onvergetelijke ervaring. De verbondenheid en passie in het stadion zijn bij elke wedstrijd voelbaar, waardoor elke match een speciaal evenement wordt.

Betrouwbare tickets AS Roma

Verzeker jezelf van een authentieke voetbalervaring met officiële AS Roma Tickets via Sparenti! Geniet zonder zorgen van de sfeer en de spanning in Olimpico Stadion, wetende dat jouw tickets 100% betrouwbaar zijn. Sparenti biedt je de garantie van officiële tickets, waarmee je vol vertrouwen het spektakel van AS Roma van dichtbij kunt meemaken. Kies voor zekerheid, kies voor Sparenti, en beleef de magie van AS Roma live!

Over AS Roma

Ontdek de rijke geschiedenis van AS Roma, opgericht in 1927. Met een indrukwekkende reeks van successen, waaronder meerdere Serie A-titels en Coppa Italia-overwinningen, is de club een symbool van Romeinse trots en voetbal excellentie. Legendarische figuren zoals Francesco Totti, Daniele De Rossi en Gabriel Batistuta hebben een blijvende indruk achtergelaten. De rivaliteit met Lazio, bekend als de Derby della Capitale, is een van de meest gepassioneerde derby’s in het voetbal. AS Roma, met zijn rijke traditie en toegewijde fanbase, blijft een van de meest gerespecteerde en geliefde clubs in het Italiaanse voetbal.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Wanneer werd AS Roma opgericht?

AS Roma werd opgericht op 22 juli 1927.

Waar speelt AS Roma hun thuiswedstrijden?

AS Roma speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico, gelegen in Rome, Italië. Ze delen dit stadion met hun stadsrivalen Lazio Roma. De capaciteit van het Stadio Olimpico is 70.634 toeschouwers.

Heeft AS Roma grote prijzen gewonnen?

AS Roma heeft meerdere belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Serie A-titel en meerdere Coppa Italia-titels. Ze hebben ook de finale van de UEFA Champions League bereikt.

Wie is de huidige manager van AS Roma?

De huidige manager van AS Roma is José Mourinho

Wie zijn enkele van de meest beroemde spelers die voor AS Roma hebben gespeeld?

Enkele van de meest beroemde spelers die voor AS Roma hebben gespeeld, zijn Francesco Totti, Daniele De Rossi, Gabriel Batistuta, en Paulo Roberto Falcão. Deze spelers zijn iconen van de club en hebben een grote invloed gehad op de geschiedenis en het succes van AS Roma.