AS Roma

Tickets AS Roma

AS Roma is al jaren een van de populairste clubs van Italië. Een bezoek aan de stad Rome is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek van een wedstrijd van AS Roma in Stadio Olimpico. Bij Sparenti bieden we geweldige voetbalreizen en/of losse tickets AS Roma aan, dus bekijk hieronder de mogelijkheden en geniet van de passionele Romeinse fans die hun club naar de overwinning schreeuwen!

AS Roma

Unieke As Roma tickets

Voor de thuiswedstrijden van As Roma bieden wij verschillende opties aan met betrekking tot de zitplaatsen. Zo hebben we As Roma tickets op zowel de korte zijde als de lange zijde beschikbaar. De tickets van As Roma , ontvang je volledig gepersonaliseerd, waardoor je altijd gegarandeerd bent van jouw zitplaats. Boek nu je As Roma tickets bij Sparenti.

Voetbalwedstrijd van AS Roma bijwonen

Wil jij een thuiswedstrijd van AS Romain het Stadio Olimpico bezoeken? Het is een unieke ervaring om een thuiswedstrijd van deze grootmacht bij te wonen. De afgelopen jaren hebben ze zowel in de competitie als Europees eindelijk weer een rol van betekenis gespeeld. Wij bieden voor zowel de Europese wedstrijden tickets aan alsmede voor alle competitiewedstrijden.

AS Roma een belevenis op zichzelf

Zing mee met het Romeinse strijdlied "L'Inno Roma", bezoek het Colosseum of een van de vele andere trekpleisters en geniet natuurlijk van het heerlijke Italiaanse eten met bijpassende wijnen. Ervaar AS Roma en de stad Rome en wordt, als je dat nog niet bent, fan van deze Romeinse club! Boek hierboven je tickets of plaats je aanvraag

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier