Juventus

Voetbalreizen Juventus

De “oude dame” is een begrip in de (Italiaanse) voetbalhistorie. Niet alleen vanwege de sportieve prestaties, maar ook vanwege de vele (financiële) malafide praktijken rondom de club door de jaren heen, met degradatie in 2006 als voorlopig dieptepunt. Desalniettemin is Juventus inmiddels weer helemaal terug en willen ze ook komend seizoen weer om de prijzen spelen. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Turijn, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Juventus . Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Juventus voetbalreizen aan. Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Juventus

Voetbalreizen Juventus

Juventus speelt inmiddels weer jaarlijks om de prijzen mee en dat zal dit seizoen niet anders zijn. Kunnen ze komend seizoen weer een echte rol van betekenis gaan spelen in de Serie A?

Voetbalreizen Juventus zijn momenteel zeer geliefd vanwege de combinatie met de stad Turijn. Ideaal voor een stedentrip.  Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Juventus.

Voetbalreizen Juventus op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Juventus arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Juventus helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen AC Milan of de derby tegen Torino behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Juventus waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Juventus.

Betrouwbare voetbalreizen Juventus

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Juventus. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier