AC Milan

Voetbalreizen AC Milan

AC Milan behoort al tientallen jaren tot de Europese elite. Ook dit seizoen willen ze graag weer voor de prijzen meespelen en jij kunt er bij zijn! Bij Sparenti bieden we geweldige voetbalreizen naar AC Milan aan dus zorg dat jij een van de 75.000 toeschouwers bent bij een thuiswedstrijd van AC Milan in het iconische San Siro!

Bekijk hieronder ons aanbod

AC Milan

Voetbalreizen AC Milan

AC Milan speelt al sinds jaar en dag in de Serie A en is natuurlijk ook een van de populairste clubs van Europa. Mede door de de grote 3 (Gullit, Rijker, van Basten) zijn “I Rossoneri” ook in Nederland erg populair. Ook dit jaar wil AC Milan weer om de prijzen meespelen in Italie en Europa. Boek nu je complete voetbalreis AC Milan en combineer topvoetbal met een heerlijk weekendje weg. Bekijk hierboven ons aanbod.

 

Voetbalreizen AC Milan op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van AC Milan arrangementen aan waarbij zowel de vluchten, het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis voor AC Milan helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Juventus of de derby tegen Inter Milan is hierbij mogelijk! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar AC Milan.

Betrouwbare voetbalreizen AC Milan

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar AC Milan. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Serie A wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier