Sevilla

Voetbalreizen Sevilla

Sparenti biedt complete voetbalreizen Sevilla aan. Sevilla speelt haar thuiswedstrijden in het magische Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. In deze voetbaltempel heeft Sevilla de laatste jaren vooral Europese successen behaalt. Sinds 2006 wist de club maar liefst 7x de Europa League te winnen. Hiermee zijn ze ook direct de recordhouder. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Sevilla, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Sevilla FC. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Sevilla voetbalreizen aan.

Bekijk nu hieronder het aanbod.

Sevilla

Voetbalreizen Sevilla

Sevilla is al jaren een subtopper in de Spaanse competitie. In deze geweldige Zuid Spaanse stad, is het ook naast het voetbal heerlijk vertoeven. Sevilla wil onder leiding van de nieuwe trainer weer meestrijden om zowel het kampioenschap in La Liga als het winnen van de Champions League. Voetbalreizen Sevilla zijn momenteel zeer geliefd omdat ook de stad Sevilla geweldig is om een stedentrip heen te maken. Gaat het ze dit jaar lukken om mee te strijden om de prijzen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Sevilla.

Voetbalreizen Sevilla op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Sevilla arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Sevilla helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Real Madrid of Barcelona behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Sevilla waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Sevilla.

Betrouwbare voetbalreizen Sevilla

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Sevilla. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier