Real Betis Sevilla

Voetbalreizen Real Betis Sevilla

Sparenti biedt complete voetbalreizen Real Betis Sevilla aan. Real Betis is de tweede club van Sevilla, maar wordt de laatste jaren bestempeld als de club met de fanatiekste aanhang van Spanje. El Gran Derbi, de derby van Sevilla tussen Betis en Sevilla is een absolute “must see” voor elke voetballiefhebber. En vergeet niet te genieten van de stad Sevilla!

Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Sevilla, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Real Betis Sevilla. Bekijk nu hieronder snel het aanbod

Atletico Madrid

Voetbalreizen Real Betis Sevilla

Real Betis Sevilla, voor eeuwig verbonden aan clublegende Joaquin, speelt haar wedstrijden in het immer sfeervolle Benito Villamarin stadion. Geniet van de sfeer in, maar toch ook zeker rondom het stadion. Proef een heerlijke cerveza of eet wat tapas in een van de vele bodega’s rondom het stadion. Sowieso is een citytrip naar Sevilla aan te raden, want de stad heeft veel meer te bieden dan alleen voetbal.

Bekijk hierboven onze voetbalreizen Real Betis Sevilla

Voetbalreizen Real Betis Sevilla op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Real Betis Sevilla arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Real Betis Sevilla helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Real Madrid of Barcelona behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Real Betis Sevilla waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Real Betis Sevilla.

Betrouwbare voetbalreizen Real Betis Sevilla

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Real Betis Sevilla. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier