Real Madrid

Voetbalreizen Real Madrid

Altijd al een wedstrijd van Real Madrid willen bijwonen? De koninklijke speelt haar thuiswedstrijden in het magische Estadio Santiago Bernabéu, dat momenteel de laatste fase van de renovatie in gaat. In deze voetbaltempel heeft Real al vele successen mogen vieren. Niet voor niks wordt de koninklijke wereldwijd beschouwd als de allergrootste club ter wereld. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Madrid, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Real Madrid. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Real Madrid voetbalreizen aan.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Real Madrid

Voetbalreizen Real Madrid

Real Madrid is misschien wel de grootste voetbalclub ter wereld. De ‘Los Blancos’ spelen in het maagdelijk wit en het is een droom van velen om er ooit zelf te spelen. In het vernieuwde Estadio Santiago Bernabéu is het voor het publiek wekelijks smullen van alle verfijnde stervoetballers. Dat de Madrileense supporters echte voetballiefhebbers zijn, hebben ze in het verleden wel bewezen. Zo kreeg ooit het Ajax van Louis van Gaal een staande ovatie en zelfs Ronaldinho en Messi ontvingen een staande ovatie bij de vernedering van Real Madrid in het eigen Estadio Santiago Bernabéu.

Zelf een keer een voetbalreis naar Real Madrid maken? Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen Real Madrid op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Real Madrid arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Real Madrid helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen FC Barcelona of de stadsderby tegen Atletico Madrid behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Real Madrid waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Real Madrid.

Betrouwbare voetbalreizen Real Madrid

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Real Madrid. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier