Real Madrid

Tickets Real Madrid

Wil jij een thuiswedstrijd van Real Madrid bezoeken? De Spaanse voetbalclub die uitkomt in de La Liga speelt haar thuiswedstrijden in het iconische (en inmiddels verbouwde) Estadio Santiago Bernabeu in Madrid. Sparenti biedt ook losse wedstrijdkaarten aan voor de thuiswedstrijden van Real Madrid. Wil jij met je vrienden, familie of in een ander gezelschap een wedstrijd van Real Madrid meemaken? Boek dan nu je Real Madrid tickets bij Sparenti.

Real Madrid

Voetbalwedstrijd van Real Madrid bijwonen

Wil je graag een voetbalwedstrijd van Real Madrid bezoeken? Dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Ook dit seizoen bieden we weer verschillende losse tickets én complete voetbalarrangementen aan. Bekijk voor welke wedstrijden we allemaal voetbaltickets aanbieden, of plaats een aanvraag!

 

Real Madrid tickets boeken

De tickets die wij beschikbaar hebben, bestaan uit enkel een ticket voor de wedstrijd of een ticket voor de wedstrijd inclusief extra’s. Boek je voetbaltickets voor Real Madrid bij Sparenti? Dan ben je altijd verzekerd van officiële tickets! Omdat wij enkel werken met officiële tickets, kunnen wij je vooraf duidelijk informeren omtrent de zitplaatsen. Je ontvangt de tickets voor Real Madrid dan ook altijd tijdig! We hebben voor Real Madrid diverse opties beschikbaar. Zo kun je kiezen voor stoelen op de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP-tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

Zitplaatsen in het stadion van Real Madrid

Wanneer je voetbaltickets of voetbalreizen boekt voor Real Madrid, vinden wij het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Als je boekt voor drie tot vier personen lukt het in de meeste gevallen (99%) ook om iedereen naast elkaar te laten zitten. Ben je van plan om met een grotere groep een voetbalreis naar Real Madrid te boeken? Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Boek snel uw losse tickets Real Madrid

Of je nu losse tickets Real Madrid of een complete voetbalreis boekt, Sparenti maakt het mogelijk! Proef de sfeer van het geweldige stadion en raak onder de indruk van de geweldige ambiance. Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten. Boek je Real Madrid tickets hier online bij Sparenti! Heb je nog vragen over je tickets voor Real Madrid? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier