Valencia

Voetbalreizen Valencia

Sparenti biedt complete voetbalreizen Valencia aan. Bij Valencia is het sinds de overnamen van de club door de Singaporese zakenman Peter Lim niet meer rustig geweest. De meeste sterspelers zijn voor een fooitje vertrokken en het aantal ontslagen trainers is niet meer op 1 hand te tellen. Desalniettemin is het Mestella stadion de moeite waard voor een bezoek. Gezien de centrale ligging in de stad is het ideaal om te voet of op de fiets naar het stadion te gaan voor een wedstrijdbezoek van Valencia. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Valencia, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Valencia CF. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Valencia voetbalreizen aan.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Sevilla

Voetbalreizen Valencia

Valencia presteert de afgelopen seizoenen ronduit teleurstellend. Toch is het een van de mooiste clubs om te bezoeken. Liggend aan de Middelandse zee, heeft de stad werkelijk alles. Voortreffelijk eten en drinken, de luxe en gezelligheid van een stad, een prachtig strand en natuurlijk Valencia CF. Ontdek de stad te voet of op de fiets, verken de rivierbedding en sluit na de wedstrijd af bij een van de vele barretjes of restaurantjes in het centrum van Valencia. De ideale citytrip!

Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Valencia.

Voetbalreizen Valencia op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Valencia arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Valencia helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Real Madrid of Barcelona behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Valencia waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Valencia.

Betrouwbare voetbalreizen Valencia

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Valencia. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier