FC Barcelona

Voetbalreizen FC Barcelona

Altijd al een wedstrijd van FC Barcelona bij willen wonen? Uiteraard biedt Sparenti ook complete FC Barcelona voetbalreizen aan. De komende tijd zal het Camp Nou grondig verbouwd gaan worden, waardoor de club zal uitwijken naar het Olympisch Stadion. Desalniettemin kunnen we nog steeds prachtige voetbalreizen naar FC Barcelona aanbieden, zodat je de sterren live aan het werk kunt zien.

Bekijk hieronder snel ons aanbod

FC Barcelona

Voetbalreizen FC Barcelona

FC Barcelona is één van de grootste voetbalclubs ter wereld. Ieder jaar spelen ze wel weer mee om de prijzen en slagen ze er bovendien weer in om geweldige talenten door te laten stromen vanuit “talentenfabriek La Masía”, de befaamde jeugdopleiding van de club die wereldsterren als Xavi, Iniesta en Messi voortbrachten. Geniet van absoluut topvoetbal en boek je voetbalreis FC Barcelona bij Sparenti.

Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen FC Barcelona op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van FC Barcelona arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar FC Barcelona helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Real Madrid of Atletico Madrid behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar FC Barcelona waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar FC Barcelona.

Betrouwbare voetbalreizen FC Barcelona

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar FC Barcelona. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Division wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Camp Nou

Sinds half 2023 is FC Barcelona begonnen met de verbouwing van Camp Nou. Het uit 1957 stammende stadion wordt stevig onder handen genomen, zodat het stadion bij de oplevering in 2026 maar liefst 105.000 toeschouwers kan herbergen, die voor het eerst in de historie volledig overdekt kunnen zitten middels het uitschuifbare dak, dat geheel voorzien is van zonnepanelen (30.000 m2) waarmee weer een volledig 360-graden groot scherm in het stadion van stroom kan worden voorzien. Totale geschatte kosten: 1,5 miljard euro.

We zijn benieuwd!

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier