FC Barcelona

Tickets FC Barcelona

FC Barcelona tickets boek je bij Sparenti. De Spaanse topclub uit Barcelona die uitkomt in La Liga speelt al jaren geweldig voetbal. De combinatie van grote wereldsterren en talenten uit de eigen “La Masia” opleiding is al jaren een succesvolle formule. Wil jij met je vrienden, collega’s en of familie een thuiswedstrijd van FC Barcelona bezoeken? Bestel nu je FC Barcelona tickets gemakkelijk online. FC Barcelona speelt overigens de komende periode wegens een verbouwing van het eigen Cam Nou, in het Olympisch stadion.

FC Barcelona

Tickets FC Barcelona

Als liefhebber van mooi voetbal, ben je bij FC Barcelona aan het juiste adres. De club van onder andere wijlen Johan Cruyff, Messi, Ronaldinho en vele andere legendes is al sinds jaar en dag een populaire club onder de Nederlandse voetballiefhebber. De geweldige stad, het eten en drinken en natuurlijk de iconische voetbaltempel Nou Camp, hebben een gigantische aantrekkingskracht op iedere voetballer en voetballiefhebber. Wij bij Sparenti bieden voor FC Barcelona officiële wedstrijdtickets aan, dus vraag snel naar de mogelijkheden.

Smart Booking

FC Barceona is overgestapt naar een nieuw ticketsystem waarbij het werkt met ‘smartbooking’. Dit betekent dat het systeem de zitplaatsen automatisch toewijst op basis van de beschikbaarheid. Hier hebben wij geen invloed op en dit geldt voor iedere supporter in het stadion. Normaliter worden 2 tickets naast elkaar toegewezen, maar er is een mogelijkheid dat je dan als volgt komt te zitten:

– 2 zitplaatsen naast elkaar
– 2 zitplaatsen op dezelfde rij waarbij er 1 plaats tussenin zit
– 2 zitplaatsen voor elkaar
– 2 zitplaatsen diagonaal voor elkaar. Hierbij zit je een rij voor elkaar en maximaal 2 zitplaatsen van elkaar vandaag
– 2 schuin naast elkaar met de trappen ertussen.

Het is inmiddels dan ook heel gewoon om in het stadion even te ruilen van plek met je buurman, zodat je alsnog naast/bij elkaar kunt zitten.

Tickets FC Barcelona

FC Barcelona heeft als beleid dat het de officiële en gepersonaliseerde wedstrijdtickets tussen de 24 en 48 uur voorafgaand aan de wedstrijd digitaal uit stuurt. Ook hier hebben wij geen invloed op, maar houd er dus rekening mee dat de wedstrijdtickets ongeveer 24 uur van te voren digitaal naar je toe worden gestuurd als "mobile" ticket of e-ticket.

Camp Nou

Sinds half 2023 is FC Barcelona begonnen met de verbouwing van Camp Nou. Het uit 1957 stammende stadion wordt stevig onder handen genomen, zodat het stadion bij de oplevering in 2026 maar liefst 105.000 toeschouwers kan herbergen, die voor het eerst in de historie volledig overdekt kunnen zitten middels het uitschuifbare dak, dat geheel voorzien is van zonnepanelen (30.000 m2) waarmee weer een volledig 360-graden groot scherm in het stadion van stroom kan worden voorzien. Totale geschatte kosten: 1,5 miljard euro.

We zijn benieuwd!

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier