PSG

Voetbalreizen PSG

Een voetbalreis naar Paris st Germain maken?  Voetbalreizen naar PSG boek je via Sparenti.Paris Saint-Germain is sinds de overname van de club in 2011 door Qatar één van de meest succesvolle teams van Europa. Geen club in Frankrijk won bovendien meer nationale prijzen. Vooral in de laatste jaren is de prijzenkast stevig aangevuld, maar de heilige graal, winst van de Champions League, ontbreekt nog. Gaat het ze komend seizoen wel lukken? De combinatie een bezoek aan Parijs in combinatie met een wedstrijd bezoek is erg geliefd bij de Nederlanders! Wil jij de sterren van PSG zien spelen?

Bekijk hieronder het aanbod van onze voetbalreizen PSG.

Paris st Germain

Voetbalreizen PSG

PSG speelt haar thuiswedstrijden in het Parc des Princes, dat plaats biedt aan meer dan 48.000 fans. Sinds de overname door Qatar in 2011, heeft de club met miljarden gestrooid om de beste topspelers naar Parijs te krijgen. Echter is het ze nog niet gelukt om de Champions League te winnen, waardoor er ook dit jaar weer een aantal stevige aankopen zijn gedaan. Sparenti heeft unieke voetbalreizen naar PSG beschikbaar. Complete arrangementen PSG, dus de combinatie trein, ticket en hotel zijn momenteel erg populair.

Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen PSG op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van PSG arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar PSG helemaal naar wens samenstellen. Ook de Le Classique derby tegen Marseille behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar PSG waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar PSG.

Betrouwbare voetbalreizen PSG

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar PSG. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Ligue 1 wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier