Crystal Palace

Tickets Crystal Palace

Crystal Palace tickets boek je bij Sparenti! De Engelse voetbalclub Crystal Palace die uitkomt in de Premier League speelt haar wedstrijden in Londen, op het immer sfeervolle Selhurst Park. “The Eagles” spelen inmiddels alweer een aantal jaren op rij in de Premier League en zullen zich ook dit jaar weer willen handhaven. Als liefhebber van het traditionele Engelse voetbal, is Crystal Palace een pareltje in Londen. Opgericht in 1905 kent Crystal Palace FC een rijke geschiedenis.Boek nu je losse Crystal Palace tickets bij Sparenti. Sparenti biedt tickets Crystal Palace voor zowel de Premier League, FA Cup & League Cup.

Vraag hieronder snel je tickets Crystal Palace aan!

Crystal Palace

Voetbalwedstrijd van Crystal Palace bijwonen

Altijd al eens een voetbalwedstrijd van Crystal Palace willen bezoeken? Sparenti regelt het voor je! Je kunt bij ons namelijk losse Crystal Palace tickets boeken. Er zijn verschillende zitplaatsen waar uit gekozen kan worden. Kiest je voor de losse tickets Crystal Palace op de korte zijde of lange zijde? Of heb je liever luxe tickets Crystal Palace met vele extra’s? Voor de thuiswedstrijden van Crystal Palace hebben wij mooie voetbaltickets beschikbaar op de lange zijde. Ze worden toegewezen op de Arthur Waite Stand of op de Main Stand en betreffen te allen tijde mooie zitplaatsen met vrij zicht! Boek nu je losse luxe wedstrijdtickets of reguliere tickets bij Sparenti.

Tickets Crystal Palace kopen

Sparenti heeft officiële losse tickets Crystal Palace voor alle thuiswedstrijden. Vraag je wedstrijd naar keuze aan en laat ons weten wat de voorkeur heeft omtrent de zitplaatsen. Zo kun je kiezen uit de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP tickets voor een thuiswedstrijd van Crystal Palace te boeken. De reguliere tickets voor de thuiswedstrijden ontvangt u in de vorm van een e-ticket. Voor de VIP tickets ontvangt u van ons een afhaalbewijs waarmee u op vertoon van een geldig legitimatiebewijs de fysieke tickets overhandigt krijgt bij het stadion. Wil je toch liever dat wij de complete reis voor je verzorgen? Kijk dan bij Voetbalreizen Crystal Palace. We zorgen dan altijd dat je in een hotel in het centrum van de stad verblijft. Daarnaast kunnen we ook de gehele reis voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

Groeptickets Crystal Palace kopen

Als je een voetbalwedstrijd bezoekt wil je graag naast elkaar zitten. Wij zorgen er dan ook voor dat er altijd minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Voor groepen van drie tot vier personen is dit in de meeste gevallen ook mogelijk, maar voor grotere groepen moeten wij dit apart regelen. Neem voor grotere groepen daarom even contact met ons. Ook hiervoor geldt dat we kaarten op zowel de korte als de lange zijde kunnen regelen.

VIP tickets Crystal Palace

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij afhankelijk van het soort VIP tickets er zowel een drankje, eten als een programmaboekje bij zijn inbegrepen.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier