Manchester United

Tickets Manchester United

Tickets Manchester United bestelt u online bij Sparenti! Deze Engelse voetbalgrootmacht uit Manchester, die uitkomt in de Premier League, speelt haar wedstrijden in het geweldige Old Trafford, ook wel “Theatre of Dreams” genoemd, dat plaats biedt aan ruim 76.000 fans. Wanneer u tickets boekt voor een wedstrijd van Manchester United bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

Bekijk hieronder ons aanbod of plaats je aanvraag

Manchester United

Verschillende tickets Manchester United

Boek nu je losse Manchester United tickets voor de diverse wedstrijden. Denk hierbij aan de Manchester-derby tegen Manchester City of een wedstrijd tegen eeuwenoude rivaal Liverpool FC. Manchester United heeft als thuisbasis het Old Trafford stadion en speelt haar thuiswedstrijden altijd in het rood met wit. Ze worden ook wel de ‘The Red Devils’ genoemd. Sparenti biedt officiële tickets Manchester United aan op zowel de korte als de lange zijde! Naast deze reguliere tickets bieden we ook luxe Manchester United tickets aan.

Een indrukwekkende ervaring op Old Trafford

Opgericht in 1878 kent Manchester United FC een rijke geschiedenis met spelers als Ruud van Nistelrooij, Éric Cantona, David Beckham en een van de Busby Babes, Bobby Charlton. Natuurlijk mag de legendarische trainer Sir Alexander Ferguson ook niet vergeten worden, de man die ‘The Red Devils’ naar talloze successen heeft geleid. Wanneer tickets besteld worden voor Manchester United, heeft u gegarandeerd een unieke ervaring. Zo kunt u in het stadion een uurwerk zien waarop de tijd staat op vier over drie ter herinnering aan de vliegramp op 6 februari 1958 waarbij meerder spelers het leven lieten. Met Erik Ten Hag als trainer, wil Manchester United weer meestrijden om het Kampioenschap!

Gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar

Wanneer je voetbaltickets of voetbalreizen boekt naar Manchester United, kunnen wij alle zitplaatsen naast of bij elkaar garanderen. Boek je tickets voor twee, drie of vier personen? Dan ben je ervan verzekerd dat je naast elkaar zit. Bij boekingen van vijf personen of meer, is dit in de meeste gevallen ook geen probleem. Mocht je tickets boeken voor minimaal acht personen, dan kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld vier om vier komt te zitten.

VIP-tickets voor Manchester United

Als je ervoor kiest om VIP-tickets te bestellen, heb je de unieke mogelijkheid om uit een of meerdere opties te kiezen. Door het boeken van VIP-tickets voor Manchester United kunt je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie op Old Trafford. Bij deze tickets heb je ook vaak exclusieve toegang tot een lounge, waarbij afhankelijk van het soort VIP-tickets zowel drinken, eten als een programmaboekje zijn inbegrepen.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier