League Cup

Voetbalreizen League Cup

Betrouwbare voetbaltickets boeken voor de League Cup, doe je gemakkelijk en voordelig via Sparenti. Wij bieden ook dit seizoen weer een grote diversiteit aan tickets aan, voor bijna alle clubs in de League Club.

 

Liverpool

Leicester City

Speeldatum & tijd - bevestigd
wo 27 september 2023, 19:45 uur
ticket geen hotel geen vliegtuig
Vanaf:
€95,-
Aanvragen

Fulham

Norwich City

Speeldatum & tijd - nog niet bevestigd
wo 27 september 2023,
ticket geen hotel geen vliegtuig
Vanaf:
€69,-
Aanvragen

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

Champions League

Losse tickets Champions League

Bij Sparenti kun je kiezen uit een breed assortiment aan losse tickets voor Champions League wedstrijden. Je kunt bij ons kiezen uit zitplekken voor de korte – of lange zijde en indien gewenst kunnen we zelfs VIP plaatsen voor je regelen. Bij losse tickets Champions League dien je zelf het vervoer en eventuele accommodatie te regelen. Toch liever alles inbegrepen? Bekijk dan onze pagina met voetbalreizen.

Betrouwbare Champions League tickets

Sparenti is de meest betrouwbare ticket aanbieder voor wedstrijden in de Champions League. Door directe contacten met de clubs zijn we in staat om met alleen officiële tickets te werken, waardoor toegang gegarandeerd is. Onze tickets bevinden zich te allen tijde in de thuisvakken van de betreffende club, dit om de veiligheid te waarborgen.

Bekijk het aanbod

VIP Tickets

Op zoek naar een upgrade? Voor de meeste wedstrijden is het mogelijk om je tickets up te graden naar VIP tickets, waarbij vaak een hapje en drankje inbegrepen zit. Mocht je een voorkeur hebben voor VIP tickets, laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden met je

Top 5 Champions League aanvragen

  1. FC Barcelona
  2. Manchester City
  3. Bayern München
  4. PSG
  5. Manchester United

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier