Liverpool

Voetbalreizen Liverpool

Verreweg de populairste club om te bezoeken de afgelopen jaren is Liverpool. De Reds spelen haar thuiswedstrijden op het magische Anfield, waarbij de sfeer haast buitenaards is. Bezoek een thuiswedstrijd van Liverpool en laat je meeslepen in het gezang van “The Kop”, de harde kern van Liverpool.

Bekijk hieronder ons aanbod voetbalreizen Liverpool

 

LIVERPOOL

Voetbalreis Liverpool

Voetbalreizen Liverpool is de afgelopen jaren verreweg de meest gezocht en bezochte voetbalreis. Het magische Anfield, het You’ll Never Walk Alone” en de nooit aflatende inzet van de spelers op het veld, bezorgen je een trip om nooit te vergeten. Bezoek de stad Liverpool, ervaar de historie van “The Beatles” of kies gewoon voor een van de vele pubs. Liverpool heeft het allemaal.

Overtuigd? Bekijk hierboven onze voetbalreizen Liverpool

Voetbalreizen Liverpool op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Liverpool arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Liverpool helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Arsenal of de Merseyside derby tegen Everton behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Liverpool waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Liverpool

Betrouwbare voetbalreizen Liverpool

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Liverpool. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

VIP Tickets

Voor thuiswedstrijden van Liverpool hebben we diverse mogelijkheden. Wil je liever als VIP naar een wedstrijd van Liverpool? Geen probleem, we bespreken graag met je de mogelijkheden. Wie weet zit jij straks ook tussen de sterren of loop je een van de Liverpool legendes tegen het lijf. Zo hadden deze gasten na de wedstrijd een onvergetelijke ontmoeting met Liverpool legende Dirk Kuyt.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier