Millwall

Voetbalreizen Millwall

Wil je een absolute “cult club” bezoeken? Dan ontkom je er niet aan om een wedstrijd van Millwall te bezoeken. Spelend in het legendarische stadion “The Den” en in Nederland ook bekend bij het publiek vanwege de film “Green Street Hooligans” is de club uit oost Londen uitgegroeid tot een ideale bestemming voor met name buitenlandse groundhoppers. Bezoek een wedstrijd van Millwall en ervaar de rauwe Engelse sfeer in optima forma.

Bekijk hieronder ons aanbod voor Millwall

 

Millwall

Voetbalreis Millwall

Millwall heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als rauwe en pure club uit oost Londen. De club van de dokwerkers en fabrieksarbeiders is in alles de tegenpool van de glitter en glamour die we van de Premier League kennen. En als je er dan toch bent, pak dan meteen de Bermondsey Beer Mile mee, zodat je in ieder geval niet dorstig bij het stadion arriveert!

Bekijk hierboven ons aanbod voor voetbalreizen  Millwall

Voetbalreizen Millwall op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Millwall arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Millwall helemaal naar wens samenstellen. Ook een van de vele Londense derby’s behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Millwall waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Millwall

Betrouwbare voetbalreizen Millwall

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Millwall. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier