Newcastle United

Voetbalreizen Newcastle United

Altijd al eens een wedstrijd op st. James’ Park willen bijwonen? Laat je verrassen door een orkaan van geluid bij een thuiswedstrijd van Newcastle United. De club uit de gelijknamige plaats, is sinds de overname door het investeringsfonds Public Investment Fund uit Saudi-Arabië plotsklaps een van de rijkste clubs ter wereld geworden en daarmee direct een gevaarlijke outsider voor de titel. Gaan ze dit jaar een serieuze gooi doen naar de titel?

Bekijk hieronder ons aanbod voor Newcastle United

LIVERPOOL

Voetbalreizen Newcastle United

Newcastle United is de afgelopen seizoenen meermaals vanwege mismanagement dicht bij degradatie geweest. Na de overname door het investeringsfonds Public Investment Fund uit Saudi-Arabië is alles anders en (lijken) de bomen tot in de hemel te groeien. Helaas voor de echte voetballiefhebbers is door de degradatie van Sunderland een aantal seizoenen geleden, een van de mooiste derby’s ter wereld niet meer aan de orde, maar om alvast in de sferen te komen, is het aan te raden om voor vertrek even de documentaire over Sunderland op Netflix te bekijken.

Bekijk hierboven het aanbod voetbalreizen naar Newcastle United

Voetbalreizen Newcastle United op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Newcastle United arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Newcastle United helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Manchester United of een Arsenal behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Newcastle United waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Newcastle United

Betrouwbare voetbalreizen Newcastle United

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Newcastle United. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier