League Cup

Voetbalreizen League Cup

Wil jij een wedstrijd bezoeken voor de League Cup in Engeland. De League Cup wordt ook wel de Carabao Cup genoemd. Boek nu je voetbalreizen naar de Carabao Cup bij Sparenti.

Liverpool

Fulham

Speeldatum & tijd - nog niet bevestigd
za 14 december 2024,
ticket hotel geen vliegtuig geen trein

Op aanvraag!

Liverpool

Leicester City

Speeldatum & tijd - nog niet bevestigd
do 26 december 2024,
ticket hotel geen vliegtuig geen trein
Vanaf:
€179,-
Aanvragen

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

Champions League

Laagdrempelige voetbalreizen Champions League

Altijd al een voetbalreis naar een Europese topclub willen maken, maar geen idee waar je zoiets moet boeken? Sparenti is de meest betrouwbare voetbalreisaanbieder van Nederland. Onze voetbalreizen naar de Champions League wedstrijden zijn zorgvuldig samengesteld waarbij wij onze officiële wedstrijdtickets combineren met zorgvuldig geselecteerde hotels en optioneel vlucht.

Ideaal om een stedentrip te combineren met een wedstrijd. Geniet van een heerlijk midweekje topvoetbal en bekijk hierboven ons aanbod

Betrouwbare voetbalreizen Champions League

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar de Champions League. Door directe contacten met de clubs, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Champions League groepswedstrijden behoren ook de finale wedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Champions League

Ben je op zoek naar een mooie voetbalreis naar de Champions League? Twijfel dan niet langer. Bezoek de absolute topwedstrijden van Europa in de groepsfase, of beleef de spanning van de finale. Bij Sparenti hebben we diverse mogelijkheden voor de Champions League. We horen graag van je waar je naartoe zou willen!

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier