Chelsea

Tickets Chelsea

Als echte voetbalfan boekt u voetbalreizen en losse tickets Chelsea bij Sparenti! De Engelse voetbalclub uit Londen komt uit in de Premier League en speelt haar thuiswedstrijden op het sfeervolle en knusse Stamford Bridge voor ruim 41.000 fans. De tribunes staan kort op het veld, wat zorgt voor een unieke en pure ervaring. Door het volledig blauwe tenue heeft de club de bijnaam ‘The Blues’ opgeleverd.

Vraag hieronder snel je tickets Chelsea aan!

Chelsea

Unieke tickets Chelsea boeken?

Chelsea is opgericht in 1905 kent een rijke geschiedenis met vele fantastische spelers. Arjan Robben, Frank Lampard, John Terry en Ruud Gullit zijn een aantal namen die op het gras van Stamford Bridge hebben gespeeld. In de historie van het voetbal is Chelsea een van de weinige clubs die alle drie de Europese hoofdprijzen in de wacht heeft weten te slepen. Bij Sparenti kunt u diverse losse tickets Chelsea boeken. Wat denkt u van een Londense derby tegen Arsenal of een mooie wedstrijd tegen Newcastle United of Liverpool ? Chelsea tickets zijn normaliter lastig te verkrijgen, maar Sparenti maakt het mogelijk.

Een voetbalwedstrijd van Chelsea op Stamford Bridge

Bij Sparenti kunt u eenvoudig losse tickets boeken voor Chelsea. We bieden namelijk verschillende tickets aan voor wedstrijden van Chelsea. Voor de thuiswedstrijden hebben we verschillende tickets beschikbaar op de lange zijde. Ook hebben we mooie luxe voetbaltickets Chelsea beschikbaar.

Bekijk het aanbod

Onze Chelsea tickets

Sparenti biedt verschillende losse tickets aan om een wedstrijd van Chelsea te bezoeken. Zo kunt u diverse losse voetbaltickets bestellen voor de thuiswedstrijden van Chelsea. Naast het boeken van onze normale losse voetbaltickets, heeft u ook de mogelijkheid om VIP-tickets te bestellen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uit een of meerdere opties te kiezen. Met VIP-tickets volgt u de wedstrijd vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion (Stamford Bridge). U heeft dan vaak exclusieve toegang tot een lounge waarbij, afhankelijk van het soort-VIP tickets dat u boekt, er zowel een drankje, eten én een programmaboekje bij zijn inbegrepen.

Bij Sparenti zit u op Stamford Bridge gegarandeerd bij elkaar

Bij de tickets die wij aanbieden voor Chelsea vinden wij het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Bij het boeken voor drie tot vier personen is het meestal ook geen probleem voor ons om iedereen naast elkaar te laten zitten. Bent u van plan om met een groep van meer dan vijf personen een voetbalreis naar Chelsea te boeken? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij gaan er dan namelijk alles aan doen om uw zitplaatsen (tickets) naast elkaar te boeken!

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier